Rimpels & Lijntjes

Rimpels & Lijntjes

Niemand vindt het echt leuk als de huid tekenen van ouderdom begint te vertonen: rimpels, lijntjes, ouderdomsvlekken, verslapping,…Gelukkig is hier veel aan te doen!

Hoe ontstaan rimpels & lijntjes?

Vanaf 25 jaar begint huidveroudering. De aanmaak van collageen en elastine vermindert geleidelijk. Op een bepaald moment wordt de afbraak groter dan de aanmaak en dan onstaan er rimpels. Bepaalde factoren kunnen dat proces versnellen zoals roken, zon, medicatie of stress.


Er zijn 2 soorten rimpels

Dynamische rimpels ontstaan door beweging van onderliggende spieren.

Dynamische rimpels zijn de eerste rimpels die zichtbaar worden door gezichtsveroudering.

Statische rimpels en plooien werken anders en zijn zonder gezichtsuitdrukkingen zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan de plooi tussen de neus en de mondhoeken. Statische rimpels ontstaan door de veroudering van de dieper gelegen huidlagen en de afname van collageen en elastine.

Er zijn veel verschillende soorten therapieën voor de aanpak van rimpels en lijntjes. Voornamelijk peelings, microneedling, LED & VPL worden hierbij ingezet.

In ons huidinstituut zullen we altijd eerst een huidanalyse maken en bespreken wat je wensen zijn. Naar aanleiding daarvan kunnen we dan het juiste behandelplan opstellen en je de juiste skincare adviseren.

Onze producten

 • Renophase Renewpeel Cream 10

  79.00

  Antioxiderende, exfoliërende crème die de huid laat stralen.
  Exfoliëren is essentieel om de huid gezond, soepel en gehydrateerd te houden en te voorkomen dat ze dof wordt. Een abnormale verdikking van de hoornlaag, gecombineerd met de nefaste werking van vrije radicalen, kan echter het optreden van ouderdomsverschijnselen versnellen. Om dat proces om te keren, ontwikkelden wij een antioxiderende, gladmakende, zacht exfoliërende verzorging voor dagelijks gebruik die de vernieuwingscapaciteit van de opperhuid bevordert en de huid weer mooi laat stralen.

  Huidtype: onregelmatige teint, dofheid, kraaienpootjes, eerste rimpels. Alle huidtypes.

  Actieve bestanddelen:
  Glycolzuur met antiradicalaire werking:
  Dit antiradicalaire en keratoregulerende product bevordert de celvernieuwing en verbetert de celfuncties in het algemeen. Zijn beschermende effect op de huidstructuren wordt versterkt door een antiradicalaire hydraterende stof voor een specifiekere werking op de zeer gevoelige en gedehydrateerde huid.

  Lysine PCA, Sorbitol:
  Hydraterende factoren.

  Ceramiden:
  Versterken de huidbarrière door de cohesie tussen de cellen te verbeteren. Reguleren het transepitheliale transport van water.

  Gebruik:
  De crème ’s avonds op het gezicht en de hals aanbrengen en daarbij de oogomtrek vermijden. De crème vernieuwt de textuur en maakt ze glad, laat de huid weer stralen, zorgt voor een uniforme teint, vervaagt rimpels en geeft u weer een mooie, gave huid.

  79.00
  Waardering 0 uit 5

  Renophase Renewpeel Cream 10

 • Renophase Renewpeel Mask

  80.00

  Renophase Renewpeel Mask

  Als specialisten in dermatologische peelings pasten wij onze technologie toe op een formule voor een exfoliërend, hertexturerend masker dat de huid doet stralen. Het Renophase Renewpeel Mask is ideaal om de vale en vermoeide huid te revitaliseren en te repulperen, een onregelmatige textuur met onvolmaaktheden glad te maken, de huid weer te laten stralen en ze opnieuw een gaaf uiterlijk te geven.

  Een peelingmasker met teintverbeteraar.

  Wanneer kunt u Renophase Renewpeel Mask gebruiken?

  Resurfacing peeling- masker dat de huid weer laat stralen

  Geschikt voor huidtype

  Vale teint, onregelmatige textuur met onvolmaaktheden, dofheid voor alle huidtypes.

  Gebruiksadvies Renophase Renewpeel Mask

  Op een droge huid aanbrengen en daarbij de oogomtrek vermijden. 15 minuten laten werken en vervolgens met water afspoelen. RENEWPEEL Masque wordt 1 tot 2 keer per week gebruikt en vernieuwt de huid, maakt het microreliëf glad, laat de huid weer stralen, zorgt voor een uniforme teint, vermindert rimpeltjes en maakt de huid zichtbaar

  strakker.

  Tip: Slaap op een Satijnen kussensloop om ‘s nachts uw huidproducten optimaal te laten inwerken!

  Werking van de ingrediënten

  GLYCOLZUUR MET ANTIRADICALAIRE WERKING RENOPHASE®

  Dit antiradicalaire en keratoregulerende product stimuleert de celvernieuwing en herstelt een fysiologische afschilfering.

  • ZUIVER SOJA-EXTRACT/GENISTEÏNE

  Stimuleert de huidfuncties en zorgt voor een evenwichtig celmetabolisme door een compenserende werking en een verminderde stimulatie.

  • LYSINE PCA: Hydraterende factor.

  80.00
  Waardering 0 uit 5

  Renophase Renewpeel Mask

 • Renophase Nativ serum

  75.00

  Renophase Nativ Sérum

  De huid vernieuwt zich elke dag om jong te blijven. Mettertijd vermindert haar vermogen om doeltreffend toxines te vernietigen en verliezen de cellen hun energie, wat het optreden van ouderdomsverschijnselen versnelt. Om dat essentiële proces te vertragen, ontwikkelden wij Renophase Nativ Sérum. Met haar krachtige revitaliserende werking reactiveert deze formule elke dag de afbraak van toxines en stimuleert ze het herstellende vermogen van de vernieuwde huid.

  ✓ Ultiem detoxificatie- en regeneratie serum

  Wanneer kunt u Renophase Nativ Sérum gebruiken?

  ontgiften en herstellen

  Geschikt voor huidtype

  Ouderdomsverschijnselen en preventie voor alle huidtypes.

  Gebruiksadvies Renophase Nativ Sérum

  Het serum ’s ochtends of ’s avonds op het gezicht en de hals aanbrengen vóór ieder ander product.

  Bij dagelijks gebruik zal NATIV Serum de rimpels minder diep maken, de huid elastischer en steviger maken en de talgproductie regelen. De huid leeft op en gaat stralen.

  Tip: Slaap op een Satijnen kussensloop om ‘s nachts uw huidproducten optimaal te laten inwerken!

   

  Werking van de ingrediënten

  OLIGOPEPTIDE = biologische sleutel

  De vertraging van het celmetabolisme is te wijten aan een energietekort. Om diverse huidproblemen te kunnen herstellen, moet de detoxificatie gereactiveerd worden.

  Het proteasoom is een eiwit met een enzymatische werking dat verantwoordelijk is voor de afbraak van beschadigde eiwitten.

  Met de jaren hopen deze eiwitten zich op in de cel, die haar energie en stofwisselingsfuncties verliest.

  Het doel bestaat erin het proteasoom in de cellen en de extracellulaire matrix te activeren. Door zijn werkzaamheid te stimuleren wordt het eiwitmetabolisme versneld, wat resulteert in verschillende voordelen voor de huid.

  De uitzonderlijke werking van dit peptide op de huid is toe te schrijven aan zijn effect op de biologie van de cel.

  Het is een biologische sleutel waarmee het proteasoom kan worden ‘geopend’ voor biorecycling. De opgehoopte eiwitten worden omgezet in aminozuren, die op hun beurt bouwstenen zijn voor de vorming van nieuwe eiwitten, wat meteen het heilzame effect op alle huidtypes verklaart.

  PRECURSOR VAN HET HYALURONZUUR GAG

  Activeert het fibroblastenmetabolisme om de productie van zuiver hyaluronzuur te verhogen. Verbetert de zuurstoftoevoer naar de cellen.

  75.00
  Waardering 0 uit 5

  Renophase Nativ serum

 • Sale!
  Sale!

  Voordeelpakket Anti- Aging vette huid

  279.00 265.05

  Wil jij vanuit huis effectief werken aan het tegengaan van huidveroudering? De producten tegen huidveroudering werken op verschillende problemen zoals fijne lijntjes, grove poriën, pigmentvlekjes en een doffe teint.

  Het pakket anti-aging bevat de volgende producten:

  Dermaceutic Advanced Een cleanser voor een aangename milde reiniging  van je make-up.

  Dermaceutic foamer 15 Deze bestseller vernieuwt de huid, reinigt en exfolieert op een milde manier. Omdat de foamer 15% glycolzuur bevat worden dode huidcellen verwijderd. Hierdoor kunnen de producten die hierna worden aangebracht dieper in de huid werken, en dus beter hun werk doen!

  Renophase Retinol (AG) Serum werkt krachtig op grove poriën en rimpels. Het serum zet het celvernieuwingsproces in gang waardoor lijntjes en een grove huidstructuur vervagen. Doordat de retinol is ingekapseld en een geleidelijke retinolafgifte heeft is dit serum ook erg geschikt voor de gevoelige huid.

  Voor een enorme boost breng je hierna de Renophase Crème 20 aan. Deze peeling crème bevat anti-oxidanten. Door het glycolzuur zal de huid nog meer worden aangezet tot stimulatie. Ook draagt de Crème 20 bij aan de vermindering van zonschade en fijne lijntjes

  Dermaceutic Sun Ceutic Tinted zorgt dat je huid overdag goed beschermd is met zijn SPF50+.Een egaliserend tintje past zich aan elke huid aan.

  Hoe moet je de producten tegen huidveroudering gebruiken?

  Reinig s’ avonds telkens eerst met de advanced cleanser.

  Gebruik per keer 1 pompje Foamer 15 (avond en/ of ochtend) voor het gehele gelaat. Masseer deze in op een gereinigde, droge huid en spoel na 2 minuten af. Wanneer de huid eerder begint te tintelen mag de Foamer 15 eerder worden afgespoeld.

  Gebruik het Renophase Retinol serum na het reinigen van de huid met de Foamer 15, en vóór het aanbrengen van de Renophase Crème 20.

  De Renophase Crème 20 kan aangebracht worden na het gebruik van het Renophase Retinol (AG) Serum in de avond, op gelaat en in de hals.

  Breng overdag 1 pompjes sun ceutic op het gelaat, de hals en het decolleté. Vergeet op een zonnige dag niet om elke 2 uur bij te smeren!

  279.00 265.05
  Waardering 0 uit 5

  Voordeelpakket Anti- Aging vette huid