PEELINGS

Een peeling (huidstimulatie) is geschikt voor diverse huidproblemen.
Een peeling is een vorm van exfoliatie die verschilfering van de huid kan geven.
De diepte waarin de peeling doordringt, is afhankelijk van soort bestandsdeel van de Peel.
Het doel is de huidkwaliteit verbeteren door celvernieuwing.

Medische huidverbetering met:

Dermaceutic

De expert in esthetische dermatologie.

Dermaceutic Laboratoire is de partner bij uitstek voor ruim 30.000 esthetische en medische dermatologie specialisten over de hele wereld. 

Dermaceutic is één van de eerste cosmeceutische bedrijven, die producten ontwikkelt met gebruikmaking van bestanddelen zoals hyaluronzuur, stabiele vitamine C en glycolzuur. Het bedrijf heeft doeltreffende combinaties van bestanddelen voor de esthetische dermatologie geïntroduceerd op de cosmeceutische markt. 

De progressieve aanpak van de peeling intensiteit, die aan elke patiënt is aangepast en het persoonlijk op maat verzorgingsprogramma voor thuis, staan garant voor optimale resultaten. 

De werkzaamheid van Dermaceutic’s cosmeceuticals en peeling behandelingsmethoden wordt ondersteund door uitgebreide klinische studies en de samenwerking van het bedrijf met vooraanstaande dermatologen en artsen uit de hele wereld. 

 

Renophase

Laboratoire Renophase ontwikkelt al meer dan 20 jaar geavanceerde huidverzorgingsproducten.

Hun technologie baseert zicht op 2 pijlers, celvernieuwing en verdraagzaamheid op de huid.

Bij de Renophasebehandelingen gebruiken we fotodynamische peelings en chrono serums die geactiveerd worden met LED lichttherapie.

In eerste instantie zorgen Renophasebehandelingen voor een betere doorlaatbaarheid van de huid, waardoor al onze behandelingen maar ook uw thuisverzorgingsproducten dieper kunnen inwerken.

Ook zal uw huid van binnenuit versterkt worden, ideaal bij acné en rosacea maar ook voor huidversteviging door collageen en elastine aanmaak.