Roodheid/ Couperose

Roodheid/ Couperose

Couperose is de uitzetting van oppervlakkige bloedvaatjes die in de huid zichtbaar aanwezig zijn. Deze is deels genetisch bepaald of treedt spontaan op en kan zich uiten door een constante roodheid.

Deze wordt dikwijls nog extra benadrukt door bepaalde factoren zoals een glaasje alcohol, pikant eten, warmte, emoties,…

Couperose wordt vaak geassocieerd met rosacea. Hoewel deze aandoeningen vaak samen voorkomen zijn het twee verschillende dingen.

Couperose kan ook een symptoom zijn bij het huidbeeld van rosacea. Anders dan bij couperose is er bij rosacea sprake van een chronische ontstekingsreactie in de gezichtshuid. Hierdoor ontstaan diverse symptomen. Bij rosacea ervaren mensen doorgaans ook klachten van algemene roodheid in het gezicht. Dit kan gepaard gaan met kleine bultjes en/of puistjes, en soms zelfs met grotere ontstekingen in de huid.

Na een grondige diagnose wordt een behandelplan op maat opgesteld. 

Om couperose te verwijderen wordt er gebruik gemaakt van het VPL toestel. Gemiddeld zijn er 3 tot 8 VPL behandelingen nodig. De huid toont veel egaler en roodheden verminderen met 80%. Om het resultaat te behouden is het aangeraden om de behandeling 1x per jaar te herhalen. Om de huid vanbinnen te versterken, raden we LED behandelingen aan.

Onze producten

 • Dermatude Skin Improvement Mask

  50.00

  Skin Improvement Mask

  Dit masker ondersteunt de vochtbalans, heeft een liftend effect en egaliseert de teint. Het masker balanceert de talgproductie en verbetert het vochtinbrengend vermogen. bevat het Moisturizing complex, Zinc PCA en huidverhelderende stoffen om balans terug te brengen. De huid wordt zachter en de huidstructuur verbetert.

  Geschikt voor de gevoelige huid.

  Aanbrengen op de gereinigde huid en 10-15 min. laten inwerken. Verwijderen met lauw water. Geschikt als nachtmasker voor extra intensieve zorg!

  50.00
  Waardering 0 uit 5

  Dermatude Skin Improvement Mask

 • Satijnen mondmasker Champagne

  18.50

  Satijnen mondmasker champagne

  Stylish, zacht, huidvriendelijk satijnen mondmasker champagne

  • Gemaakt van Strechy satijn
  • Met verstelbare, elastische oorlussen
  • huidvriendelijk
  • herbruikbaar en geschikt om te wassen
  • heeft een kalmerend & vekoelende werking op de huid, minder kans op irritatie
  18.50
  Waardering 0 uit 5

  Satijnen mondmasker Champagne

 • Alfa Up-Cell Forte Multivitamine

  19.95

  Alfa Up – Cell Forte

  Hooggedoseerde broedspectrum multivitamine met biologisch actieve vormen

  Draag bij tot een normaal energieleverend metabolisme en een normaal metabolisme van koolhydraten, vetzuren en eiwitten.

  Deze multivitamine draag bij tot het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen, een gezonde huid en gezond haar.

  Slik je nog helemaal geen supplementen? Dan is het goed om voor een goede multivitamine te kiezen.

   

  19.95
  Waardering 0 uit 5

  Alfa Up-Cell Forte Multivitamine

 • Sale!
  Sale!

  Voordeelpakket Gevoelige huid uitgebreid

  233.00 221.35

  Heb jij last van rosacea en een gevoelige huid? En ben jij opzoek naar producten voor de gevoelige rosacea huid? Het pakket gevoelige huid rosacea is zeker geschikt voor jou! Dit pakket bevat Dermaceutic Advanced Cleanser en de Skinbiotic Fluide, Repair Crème L en Crème 10 van Renophase helpen de rosacea te verminderen.

  Welke producten bevat dit pakket?

  Dermaceutic Advanced Cleanser is een milde reiniging voor de huid. Deze reiniging verwijdert overtollig talg en make-up. Na de reiniging voelt de huid weer fris en gehydrateerd. De Advanced Cleanser bevat urea en zinc. Deze ingrediënten herstellen de huid en zijn geschikt voor een huid met rosacea.

  De Skinbiotic Fluide is een kalmerende dagcrème voor een huid met rosacea en voor zeer gevoelige huidtypes. Deze dagcrème bevat een hoge concentratie probioticu

  m dat de afweer van de huid versterkt. Tevens zorgt deze dagcrème voor een betere hydratatie en regeneratie van de huid.

  De Repair Crème L is een kalmerende en huidherstellende crème. Door verschillende werkstoffen werkt deze crème ontstekingsremmend en beschermt de huid tegen vrije-radicalen. De Repair Crème L kan ook goed gebruikt worden bij een droge en beschadigde huid.

  Hoe gebruik ik de producten voor een gevoelige huid?

  Ochtend: Breng 1 á 2 pompjes Foamer 5 aan en masseer dit gedurende 2 minuten in. Spoel de huid vervolgens met water en droog de huid. Breng hierna de Skinbiotic Fluide aan en laat dit in de huid trekken. Breng tot slot de Repair Crème L aan op de huid.

  Avond: Reinig de huid in een masserende beweging met de Advanced Cleanser en water. Maak de huid droog en breng de skinbiotic en crème L aan.

  233.00 221.35
  Waardering 0 uit 5

  Voordeelpakket Gevoelige huid uitgebreid