Roodheid/ Couperose

Roodheid/ Couperose

Couperose is de uitzetting van oppervlakkige bloedvaatjes die in de huid zichtbaar aanwezig zijn. Deze is deels genetisch bepaald of treedt spontaan op en kan zich uiten door een constante roodheid.

Deze wordt dikwijls nog extra benadrukt door bepaalde factoren zoals een glaasje alcohol, pikant eten, warmte, emoties,…

Couperose wordt vaak geassocieerd met rosacea. Hoewel deze aandoeningen vaak samen voorkomen zijn het twee verschillende dingen.

Couperose kan ook een symptoom zijn bij het huidbeeld van rosacea. Anders dan bij couperose is er bij rosacea sprake van een chronische ontstekingsreactie in de gezichtshuid. Hierdoor ontstaan diverse symptomen. Bij rosacea ervaren mensen doorgaans ook klachten van algemene roodheid in het gezicht. Dit kan gepaard gaan met kleine bultjes en/of puistjes, en soms zelfs met grotere ontstekingen in de huid.

Na een grondige diagnose wordt een behandelplan op maat opgesteld. 

Om couperose te verwijderen wordt er gebruik gemaakt van het VPL toestel. Gemiddeld zijn er 3 tot 8 VPL behandelingen nodig. De huid toont veel egaler en roodheden verminderen met 80%. Om het resultaat te behouden is het aangeraden om de behandeling 1x per jaar te herhalen. Om de huid vanbinnen te versterken, raden we LED behandelingen aan.

Onze producten

 • Satijnen mondmasker zwart

  18.50

  Satijnen mondmasker zwart

  Stylish, zacht, huidvriendelijk satijnen mondmasker champagne

  • Gemaakt van Strechy satijn
  • Met verstelbare, elastische oorlussen
  • huidvriendelijk
  • herbruikbaar en geschikt om te wassen
  • heeft een kalmerend & vekoelende werking op de huid, minder kans op irritatie
  18.50
  Waardering 0 uit 5

  Satijnen mondmasker zwart

 • Renophase Nativ serum

  75.00

  Renophase Nativ Sérum

  De huid vernieuwt zich elke dag om jong te blijven. Mettertijd vermindert haar vermogen om doeltreffend toxines te vernietigen en verliezen de cellen hun energie, wat het optreden van ouderdomsverschijnselen versnelt. Om dat essentiële proces te vertragen, ontwikkelden wij Renophase Nativ Sérum. Met haar krachtige revitaliserende werking reactiveert deze formule elke dag de afbraak van toxines en stimuleert ze het herstellende vermogen van de vernieuwde huid.

  ✓ Ultiem detoxificatie- en regeneratie serum

  Wanneer kunt u Renophase Nativ Sérum gebruiken?

  ontgiften en herstellen

  Geschikt voor huidtype

  Ouderdomsverschijnselen en preventie voor alle huidtypes.

  Gebruiksadvies Renophase Nativ Sérum

  Het serum ’s ochtends of ’s avonds op het gezicht en de hals aanbrengen vóór ieder ander product.

  Bij dagelijks gebruik zal NATIV Serum de rimpels minder diep maken, de huid elastischer en steviger maken en de talgproductie regelen. De huid leeft op en gaat stralen.

  Tip: Slaap op een Satijnen kussensloop om ‘s nachts uw huidproducten optimaal te laten inwerken!

   

  Werking van de ingrediënten

  OLIGOPEPTIDE = biologische sleutel

  De vertraging van het celmetabolisme is te wijten aan een energietekort. Om diverse huidproblemen te kunnen herstellen, moet de detoxificatie gereactiveerd worden.

  Het proteasoom is een eiwit met een enzymatische werking dat verantwoordelijk is voor de afbraak van beschadigde eiwitten.

  Met de jaren hopen deze eiwitten zich op in de cel, die haar energie en stofwisselingsfuncties verliest.

  Het doel bestaat erin het proteasoom in de cellen en de extracellulaire matrix te activeren. Door zijn werkzaamheid te stimuleren wordt het eiwitmetabolisme versneld, wat resulteert in verschillende voordelen voor de huid.

  De uitzonderlijke werking van dit peptide op de huid is toe te schrijven aan zijn effect op de biologie van de cel.

  Het is een biologische sleutel waarmee het proteasoom kan worden ‘geopend’ voor biorecycling. De opgehoopte eiwitten worden omgezet in aminozuren, die op hun beurt bouwstenen zijn voor de vorming van nieuwe eiwitten, wat meteen het heilzame effect op alle huidtypes verklaart.

  PRECURSOR VAN HET HYALURONZUUR GAG

  Activeert het fibroblastenmetabolisme om de productie van zuiver hyaluronzuur te verhogen. Verbetert de zuurstoftoevoer naar de cellen.

  75.00
  Waardering 0 uit 5

  Renophase Nativ serum

 • Meraki face mask sensitive

  6.95

  Meraki face mask sensitive

  Meraki Sensitive Facial Mask is een verbazingwekkend gezichtsmasker dat uw huid zelfs zonder vocht een boost geeft. Dit masker is geschikt voor een bijzonder gevoelige huid, wat betekent dat het voor alle huidtypen kan worden gebruikt. De mooie en zachte geur van lavendel heeft een kalmerend effect op de huid, zodat u de spa-ervaring gemakkelijk in uw eigen huis kunt brengen en u op een iets hoger niveau kunt verwennen dan normaal. Een rijk en hydraterend masker dat uw huid een hernieuwde glans geeft en elke keer weer een goed verzorgd resultaat geeft. 

  Voordelen: 

  – Bladmasker 

  – Geschikt voor bijzonder gevoelige huid 

  – Voert zachtjes de huid aan 

  – Brengt uw spa-ervaring naar uw eigen badkamer 

  – Milde geur van lavendel 

  – Kalmeert de huid 

  – Geeft een hernieuwde gloed 

  – Verlaat u elke keer met een goed verzorgd resultaat 

  – Zonder parabenen, SLS en kunstmatige kleurstoffen 

  – Zonder hormoonverstorende stoffen 

  – Bevat alleen natuurlijke parfums 

  Gebruik 

  – Reinig het gezicht zoals gewoonlijk 

  – Pas het bladmasker toe 

  – Laat het 20-30 minuten inwerken 

  – Masseer de resterende crème in de huid 

  – Ga door met uw dagelijkse huidverzorgingsroutine

  6.95
  Waardering 0 uit 5

  Meraki face mask sensitive

 • Sale!
  Sale!

  Voordeelpakket gevoelige huid goede start

  107.00 101.65

  Heb jij last van een gevoelige huid? Dan is de juiste verzorging extra belangrijk! Begin met een goede start voor jouw gevoelige huid! Dit pakket bevat de beste basis wat betreft verzorging voor de gevoelige huid. De Advanced Cleanser van Dermaceutic en Repair Crème L van Renophase helpen je huid te herstellen. .

  De Dermaceutic Advanced Cleanser is een zachte en milde reinigingsfoam. Deze foam verwijdert ma

  ke-up en overtollig talg. Dit zorgt ervoor dat de huid weer fris aanvoelt en wordt gehydrateerd. De Advanced Cleanser is geschikt voor de gevoelige huid door de huidherstellende werkstoffen zinc en urea.

  De Renophase Repair Crème L is een herstellende crème voor een gevoelige, droge en beschadigde huid. Deze crème werkt kalmerend, ontstekingsremmend en beschermt de huid tegen vrije-radicalen door de combinatie van verschillende werkstoffen.

  Hoe gebruik je de verzorging voor de gevoelige huid?

  Breng twee pompjes Advanced Cleanser aan op een vochtige huid. Reinig de huid zacht in een masserende beweging en spoel de huid daarna af met water. Maak de huid droog en breng hierna één pompje Crème L van Renophase aan

  De producten mogen elke ochtend en elke avond gebruikt worden.

  Wil jij nog meer doen aan jouw gevoelige huid? Dan hebben wij de juiste behandelingen voor jou!

  Categorieën: , ,
  107.00 101.65
  Waardering 0 uit 5

  Voordeelpakket gevoelige huid goede start