Acné / Vette huid

Acné / Vette huid

Heel veel mensen krijgen op enig moment in hun leven te maken met acné of onzuiverheden.

En dat zijn niet alleen tieners, maar ook volwassen mannen (25%) en vrouwen (50%).

Een vette huid is de algemene benaming voor een huid waarvan de talgklieren buitensporig veel talg produceren.

Hoe ontstaat acné?

Acné wordt veroorzaakt door een abnormale verhoorning van de bovenste huidcellen, een verhoogde talgproductie en een ontsteking van de huid door de aanwezigheid van de bacteriën.

Acné zijn puistjes (onstekingen gevuld met pus) en mee-eters (zwart of wit) en komen meestal voor in het gezicht, hals, decolleté, rug of nek.

De behandeling van acné heeft alleen zin wanneer je zowel vanbinnen als vanbuiten tegelijk aanpakt. Dit is meestal de reden waarom reguliere acné-behandelingen niet het gewenste resultaat geven.

Hoe verminder je acné?

De beste resultaten bekom je met professioneel advies. Met onze jarenlange ervaring pakken wij zowel de huidige ontsteking aan als het voorkomen van nieuwe onzuiverheden met de juiste producten en professionele peelings met LED.

Wat kan je zelf doen?

Aangepaste skincare & behandelingen zoals peelings, LED, en VPL licht zijn van groot belang.

Onze producten

 • Satijnen mondmasker zwart

  18.50

  Satijnen mondmasker zwart

  Stylish, zacht, huidvriendelijk satijnen mondmasker champagne

  • Gemaakt van Strechy satijn
  • Met verstelbare, elastische oorlussen
  • huidvriendelijk
  • herbruikbaar en geschikt om te wassen
  • heeft een kalmerend & vekoelende werking op de huid, minder kans op irritatie
  18.50
  Waardering 0 uit 5

  Satijnen mondmasker zwart

 • Renophase Nativ serum

  75.00

  Renophase Nativ Sérum

  De huid vernieuwt zich elke dag om jong te blijven. Mettertijd vermindert haar vermogen om doeltreffend toxines te vernietigen en verliezen de cellen hun energie, wat het optreden van ouderdomsverschijnselen versnelt. Om dat essentiële proces te vertragen, ontwikkelden wij Renophase Nativ Sérum. Met haar krachtige revitaliserende werking reactiveert deze formule elke dag de afbraak van toxines en stimuleert ze het herstellende vermogen van de vernieuwde huid.

  ✓ Ultiem detoxificatie- en regeneratie serum

  Wanneer kunt u Renophase Nativ Sérum gebruiken?

  ontgiften en herstellen

  Geschikt voor huidtype

  Ouderdomsverschijnselen en preventie voor alle huidtypes.

  Gebruiksadvies Renophase Nativ Sérum

  Het serum ’s ochtends of ’s avonds op het gezicht en de hals aanbrengen vóór ieder ander product.

  Bij dagelijks gebruik zal NATIV Serum de rimpels minder diep maken, de huid elastischer en steviger maken en de talgproductie regelen. De huid leeft op en gaat stralen.

  Tip: Slaap op een Satijnen kussensloop om ‘s nachts uw huidproducten optimaal te laten inwerken!

   

  Werking van de ingrediënten

  OLIGOPEPTIDE = biologische sleutel

  De vertraging van het celmetabolisme is te wijten aan een energietekort. Om diverse huidproblemen te kunnen herstellen, moet de detoxificatie gereactiveerd worden.

  Het proteasoom is een eiwit met een enzymatische werking dat verantwoordelijk is voor de afbraak van beschadigde eiwitten.

  Met de jaren hopen deze eiwitten zich op in de cel, die haar energie en stofwisselingsfuncties verliest.

  Het doel bestaat erin het proteasoom in de cellen en de extracellulaire matrix te activeren. Door zijn werkzaamheid te stimuleren wordt het eiwitmetabolisme versneld, wat resulteert in verschillende voordelen voor de huid.

  De uitzonderlijke werking van dit peptide op de huid is toe te schrijven aan zijn effect op de biologie van de cel.

  Het is een biologische sleutel waarmee het proteasoom kan worden ‘geopend’ voor biorecycling. De opgehoopte eiwitten worden omgezet in aminozuren, die op hun beurt bouwstenen zijn voor de vorming van nieuwe eiwitten, wat meteen het heilzame effect op alle huidtypes verklaart.

  PRECURSOR VAN HET HYALURONZUUR GAG

  Activeert het fibroblastenmetabolisme om de productie van zuiver hyaluronzuur te verhogen. Verbetert de zuurstoftoevoer naar de cellen.

  75.00
  Waardering 0 uit 5

  Renophase Nativ serum

 • Sale!
  Sale!

  Voordeelpakket Anti- Aging vette huid

  279.00 265.05

  Wil jij vanuit huis effectief werken aan het tegengaan van huidveroudering? De producten tegen huidveroudering werken op verschillende problemen zoals fijne lijntjes, grove poriën, pigmentvlekjes en een doffe teint.

  Het pakket anti-aging bevat de volgende producten:

  Dermaceutic Advanced Een cleanser voor een aangename milde reiniging  van je make-up.

  Dermaceutic foamer 15 Deze bestseller vernieuwt de huid, reinigt en exfolieert op een milde manier. Omdat de foamer 15% glycolzuur bevat worden dode huidcellen verwijderd. Hierdoor kunnen de producten die hierna worden aangebracht dieper in de huid werken, en dus beter hun werk doen!

  Renophase Retinol (AG) Serum werkt krachtig op grove poriën en rimpels. Het serum zet het celvernieuwingsproces in gang waardoor lijntjes en een grove huidstructuur vervagen. Doordat de retinol is ingekapseld en een geleidelijke retinolafgifte heeft is dit serum ook erg geschikt voor de gevoelige huid.

  Voor een enorme boost breng je hierna de Renophase Crème 20 aan. Deze peeling crème bevat anti-oxidanten. Door het glycolzuur zal de huid nog meer worden aangezet tot stimulatie. Ook draagt de Crème 20 bij aan de vermindering van zonschade en fijne lijntjes

  Dermaceutic Sun Ceutic Tinted zorgt dat je huid overdag goed beschermd is met zijn SPF50+.Een egaliserend tintje past zich aan elke huid aan.

  Hoe moet je de producten tegen huidveroudering gebruiken?

  Reinig s’ avonds telkens eerst met de advanced cleanser.

  Gebruik per keer 1 pompje Foamer 15 (avond en/ of ochtend) voor het gehele gelaat. Masseer deze in op een gereinigde, droge huid en spoel na 2 minuten af. Wanneer de huid eerder begint te tintelen mag de Foamer 15 eerder worden afgespoeld.

  Gebruik het Renophase Retinol serum na het reinigen van de huid met de Foamer 15, en vóór het aanbrengen van de Renophase Crème 20.

  De Renophase Crème 20 kan aangebracht worden na het gebruik van het Renophase Retinol (AG) Serum in de avond, op gelaat en in de hals.

  Breng overdag 1 pompjes sun ceutic op het gelaat, de hals en het decolleté. Vergeet op een zonnige dag niet om elke 2 uur bij te smeren!

  279.00 265.05
  Waardering 0 uit 5

  Voordeelpakket Anti- Aging vette huid

 • Voordeelpakket Thuispeeling

  126.00

  Thuispeeling voor alle huidtypes

  Renewpeel Masque van Renophase 50ml is dé ultieme oppepper voor elke huid. Het reinigt de huid en stimuleert een collageen en elastine boost.  Haal uw huid uit de winterdip en ga stralend de zomer in! De thuispeeling is geschikt voor alle huidtypes.

  De thuispeeling voor alle huidtypes bevat de Dermaceutic Foamer 15 en Renewpeel Masque van Renophase. De Masque bestaat uit een unieke combinatie van Glycolzuur en Genisteïne. Glycolzuur is één van de alpha hydroxyzuren, met de kleinste molecuulstructuur waardoor deze het diepst penetreert in de huid. Genisteïne behoort tot de groep isoflavonen, die ons lichaam omzet in fyto-oestrogenen. Met behulp van fyto-oestrogenen kan de aanmaak van collageen worden gestimuleerd en behoudt de huid zijn elasticiteit en stevigheid. Door het masker wordt het verouderingsproces geremd en optimaliseert glycolzuur de talgproductie waardoor onzuiverheden afnemen en poriën en huidstructuur verfijnen.

  Speciaal voor de vale, vermoeide huid en de huid met grove porieën, lijntjes en beginnende rimpels.

  Gebruik:

  Breng 1 pompje Foamer 15 aan op een droge, schone huid en masseer het goed in. Laat dit 2 minuten inwerken en spoel daarna de huid af met water.

  Breng het Renewpeel Masque aan op een schone droge huid in een dunne, gelijkmatige laag, vermijd hierbij de oogzone. Laat het op de huid voor 15 minuten en vervolgens afspoelen met water. Gebruik de Masque één of twee keer per week.

  Resultaat:
  De huid is gereinigd, voelt aan als een perzikhuid, glanst en de huidtextuur en teint verbetert.

  126.00
  Waardering 0 uit 5

  Voordeelpakket Thuispeeling