VPL skin rejuvenation

VPL skin rejuvenation

Energist UltraPlus VPL™ biedt u een snelle, veilige en niet-chirurgische oplossing voor vele verschillende huidaandoeningen, zodat een gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kan behouden worden. De Energist VPL™ technologie gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid op te sporen en om de oneffenheden van de huid te verbeteren. Deze technologie lokt met een lichtprikkel immers een reactie uit bij de fibroblasten in de dermis, waardoor er nieuwe collageen en volume gevormd wordt.

Gevolg: de huid wordt strakker en voller, rimpels minder diep en ontstekingen, couperose en pigmentvlekken verdwijnen. Het gele licht van de VPL Ultra is een hoogenergetisch licht dat in de huid wordt omgezet in warmte.

De huid ervaart dit als prikkels en als reactie hierop worden de fibroblasten actief met als gevolg aanmaak van extra collageen, wat leidt tot een strakkere huid!

Hetzelfde gele licht maar met andere instellingen wordt gebruikt om gesprongen haarvaatjes en pigmentvlekken te behandelen.