Doffe / Futloze / Grauwe huid

Doffe / Futloze / Grauwe huid

Wist je dat stress, veel zonnen en roken de 3 belangrijkste oorzaken zijn die heel veel invloed hebben op onze huid?

Sigarettenrook bevat veel giftige stoffen, die de aders in de bovenste huidlaag doen dichtslippen en waardoor er dus minder zuurstoftoevoer is. Het gevolg daarvan is dat er verminderde collageenopname is.

Je huid ziet er vermoeid uit, oogt dof en is onvoldoende gehydrateerd. Je hebt daardoor last van fijne lijntjes en schilfertjes.

Hoe ontstaat een grauwe huid?

Wanneer je ouder wordt, gaat de kwaliteit van je huid achteruit. Het wordt steeds moeilijker om dode huidcellen te vernieuwen.

Andere oorzaken zijn zon, roken, oververmoeidheid, stress en hormonale veranderingen of verkeerd productgebruik.

Hoe laat je een doffe huid terug stralen?

Met de juiste producten en een peeling in het instituut kunnen we diverse huidproblemen aanpakken. Een peeling is een vorm van exfoliatie (verschilfering) van de huid. Doel is de huidkwaliteit te verbeteren door celvernieuwing.

Er zijn verschillende soorten peelings. Deze worden uitgebreid besproken bij een intakegesprek met huidscan.

Onze producten

 • Sale!
  Sale!

  Voordeelpakket Pigment Starter

  159.00 151.05

  Het pakket pigment is ideaal als je merkt dat je huid overdag ook een extraatje kan gebruiken. Tekenen van huidveroudering tegen gaan doe je door het pigment pakket te gebruiken. Wil jij je huid goed verzorgen en ben je pigmentgevoelig? Dit pakket bevat de juiste producten met verzorging voor (beginnende) pigmentvlekken.  Geschikt voor preventie tegen pigmentschade, pigment vorming, en huidveroudering.

  Dermaceutic C25 is een bijzondere combinatie van diverse vitaminen zoals 25% vitamine C, A, B5 en E. Samen zorgen ze voor bescherming tegen vroegtijdinge huidveroudering zoals, fijne lijnetjes, rimpels en hyperpigmentatie. Door de hoge concentratie antioxidanten wordt de schade, die door vrije radicalen wordt veroorzaakt, beperkt

  Foamer 15 bevat maar liefst 15% Glycolzuur. Glycolzuur zorgt voor vermindering van de dode huidcellen op de huid. Door de glycolzuur wordt de  PH-waarde van de huid verlaagd en weekt het bovenste laagje van de huid los. Hierdoor ontstaat er een frisse, stralende en gezonde huid tevoorschijn komt. Foamer 15 verbetert het vochtbalans, zorgt voor cel vernieuwing en brengt de huid instaat om andere producten beter op te nemen.

  Light ceutic bevat vitamine C, glycolzuur en fytinezuur. Het zorgt voor een milde exfoliatie waardoor donkere pigment vlekken snel van de huid verdwijnen. Door de unieke combinatie van de ingrediënten is de huid beschermd tegen de invloeden van vrije radicalen en zal de huidweerstand optimaal zijn.  De vitamine C is stabiel, oxideert niet en verbetert aanzienlijk de huidweerstand. ‘

  Hoe gebruik ik de producten voor verzorging pigmentvlekken?

  ’s Avonds: breng 1 pompje Foamer 15 aan op een  schone, droge huid en masseer het goed in. Spoel het gezicht na 2 minuten af, of wanneer je een tintelend gevoel krijgt.

  De foamer 5 is een aanrader voor de gevoelige huid.

  Breng na het reinigen 1 pompje Light Ceutic aan voor ’s nachts en laat dit intrekken.

  ’s Ochtends: reinig de huid met een pompje Foamer 15. Masseer het weer goed in en spoel na 2 minuten af. Breng 1 pompje Dermaceutic C25 aan op een schone droge huid. Doe dit in de ochtend en avond voor het beste resultaat.

  159.00 151.05
  Waardering 0 uit 5

  Voordeelpakket Pigment Starter

 • Voordeelpakket Pigment uitgebreid

  245.00

  Heb jij last van pigmentvlekken en wil je dit graag thuis aanpakken met de juiste verzorging? ucten pigmentvlekken om jouw pigment te verminderen en stabiliseren.

  Welke producten krijg ik in het pakket pigment uitgebreid?

  Advanced Cleanser is een zachte reiniging om je huid optimaal te reinigen. Het is een reiniging geschikt voor elk huidtype en ideaal voor het verwijderen van make-up. Door een goede reiniging te gebruiken zorg je voor een betere opname voor andere producten van de dagelijkse verzorging.  De Advanced Cleanser geeft de huid een zacht en verzorgd gevoel door de toevoegingen van xylitol en glycerine.

  C25 is geweldig product ter preventie en aanpak van rimpels, fijne lijntjes en pigmentverkleuringen. C25 bevat 25% stabiel pigment en samen met vitaminen A, b5 en E leveren deze antioxidanten een bijdrage aan het voorkomen van schade die wordt veroorzaakt door vrije radicalen

  Foamer15 zorgt voor een verlaging van de PH-waarde van de huid waardoor de dode huidcellen van de huid afgeweekt worden. De foamer 15 bevat maar liefst 15% glycolzuur. Dit is een hoge concentratie maar veilig om thuis te gebruiken. Na gebruik ontstaat er een frisse en stralende huid. Het stelt de huid instaat om andere producten een betere opname te bieden, cel vernieuwing in de onderste huidlagen en een verbetering van het vochtbalans in de huid.

  Radiance is een zeer effectieve verhelderende crème om oneffen teint en vlekjes aan te pakken, terwijl de werkzaamheid van de professionele depigmenterende behandelingen behouden blijft. Radiance exfolieert de huid zachtjes en herstelt de glans van de huid dankzij de synergie van hoogwaardige zuren en verhelderende middelen in optimale concentraties.

  Sun ceutic hydrateert en houdt de huid soepel maar stevig. Daarnaast is zorgt het voor een optimale bescherming teven UV-stralen. Door UV-stralen kan de huid zonschade oplopen mits de huid hiervoor goed wordt beschermt. Dit doe je door dagelijks de SunCeutic te gebruiken. De ingrdienten bevatten herstellende actieve eigenschappen en bevat een stamcel stimulator

  Wat is de juiste volgorde voor de aanbieding producten pigmentvlekken?

  ’s Avonds

  Advanced cleanser Neem 1 of 2 pompjes advanced cleanser om eventuele make-up te reinigen.

  Foamer15 Breng vervolgens bij voorkeur ’s avonds (en/ of ’s ochtends) 1 pompje Foamer 15 aan op een  schone, droge huid en masseer het goed in. Spoel het gezicht na 2 minuten af, of wanneer je een tintelend gevoel krijgt.

  Radiance breng vervolgens 1 pompje radiance aan voor ’s nachts.

  ’s Ochtends

  Reinig ’s ochtends je gezicht met de foamer 15

  C25  cream Breng daarna 1 pompje C25 aan op een schone droge huid.

  Sun ceutic Tinted Breng als laatste 1 pompje Sunceutic aan nadat het vorige product goed door de huid is opgenomen. Ben je veel buiten? Breng het product dan elke 2 uur opnieuw op.

  245.00
  Waardering 0 uit 5

  Voordeelpakket Pigment uitgebreid

 • Satijnen mondmasker Champagne

  18.50

  Satijnen mondmasker champagne

  Stylish, zacht, huidvriendelijk satijnen mondmasker champagne

  • Gemaakt van Strechy satijn
  • Met verstelbare, elastische oorlussen
  • huidvriendelijk
  • herbruikbaar en geschikt om te wassen
  • heeft een kalmerend & vekoelende werking op de huid, minder kans op irritatie
  18.50
  Waardering 0 uit 5

  Satijnen mondmasker Champagne

 • Alfa Up-Cell Forte Multivitamine

  19.95

  Alfa Up – Cell Forte

  Hooggedoseerde broedspectrum multivitamine met biologisch actieve vormen

  Draag bij tot een normaal energieleverend metabolisme en een normaal metabolisme van koolhydraten, vetzuren en eiwitten.

  Deze multivitamine draag bij tot het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen, een gezonde huid en gezond haar.

  Slik je nog helemaal geen supplementen? Dan is het goed om voor een goede multivitamine te kiezen.

   

  19.95
  Waardering 0 uit 5

  Alfa Up-Cell Forte Multivitamine