WIMPER EXTENSIONS

WIMPER EXTENSIONS

Wat zijn Wimper extensions

Wimper-extensions of wimperverlenging is een nieuwe rage uit Amerika die nu ook Europa verovert.

Het zijn perfect nagebootste nagebootste wimpers van hoogwaardige zijden kwaliteit. Een voor een worden deze zijden wimpertjes bevestigd aan uw eigen wimpers en niemand zal deze van echte wimpers kunnen onderscheiden.

Uw ogen krijgen in een oogwenk,  die sensuele, veroverende blik van een ster.
Een droom die werkelijkheid wordt.

Een nieuwe set plaatsen duurt 60′ dus na 1 uurtje heb je reeds de blik van een ‘ster’!

De wimpers blijven gemiddeld 3 à 6 weken goed en kunnen dan later bijgewerkt worden.

De extensions zijn er namelijk in verschillende lengtes, diktes en curves. Op die manier kan u voor een ‘natural’ look gaan of u kan ook voor een glamoureuze look gaan voor een schitterend resultaat.

Onderhoud van de wimperextensions

De extensions hebben geen speciaal onderhoud nodig, toch is enige voorzichtigheid aanbevolen.
De extensions moeten wel tot 12uur na de behandeling gevrijwaard blijven van water en producten zodat de lijm goed kan drogen.!

Het is wel van essentieel belang dat er geen oliehoudende producten aan de extensions komen. Deze lossen namelijk de lijm op en uw extensions zullen uitvallen. U mag gerust een oogcrème gebruiken, enkel mag deze de extensions niet raken.

U mag rustig in uw ogen wrijven, enkel probeer dit te doen door met uw vinger op het bovenste of onderste ooglid te leggen en zo uw wimpers te beschermen.

U mag mascara aanbrengen op de extensions, enkel is het belangrijk een mascara te gebruiken welke gemakkelijk oplost met water, dus geen waterproof mascara.

​​Het reinigen van de extensions doe je ook makkelijk onder de douche of in bad door onder stromend water met je wimpers tussen je wijsvinger en je duim zachtjes wrijven zodat alle mascara (geen waterproof) en andere stofdeeltjes te verwijderen. Indien je liever een watje gebruikt wrijf dan steeds verticaal, dus steeds van boven naar beneden.

Prijzen

Nieuwe set:

one by one

120€

Bijwerking:

Nieuwe set:

Bijwerking: