Het verhaal achter Pure Skin.

Als kind was ik altijd gefascineerd door alles wat met beauty & skincare te maken had.

Mijn 2 jongere broers waren vaak slachtoffer om alles uit te proberen. 😁

Ik spaarde alle flesjes en droomde ervan om ooit mijn eigen salonnetje te hebben.

Ik ging naar St.Theresia (Kortrijk), zat op kot in Brugge (Maricolen) en volgde make-up art in Antwerpen. Om daarna te starten zoals velen in een kamertje bij mijn ouders.

Op mijn 21ste gaan samenwonen in Oostrozebeke, waar ik 9 jaar mijn zaak ‘Esthetiek Femke’ met veel zwoegen en zweten uit de grond gestampt heb, zonder enige kennis van ondernemen.

Met een kindje erbij was het gemis van dichte familie toch te sterk, waardoor we de stap namen om op 2 minuutjes van de mama te gaan wonen.

Wat voelde Wevelgem als thuiskomen (tot mijn 12 jaar hier gewoond).

Na 10 jaar wist ik perfect wat ik wilde en waar ik naar toe wou. Een HUIDINSTITUUT! 🤩

Met enorm veel passie voor mijn vak en regelmatig bijscholen, werkte ik iedere dag aan mij zaak. Want hard werk loont, zeiden m’n ouders altijd.

Na 7 jaar groei, is mijn man in de zaak gekomen. We kochten het huis naast ons om zo uit te breiden tot een volledig concept waar huidverzorging en health & sport centraal staan.

Nu weet ik beter dan ooit waar Pure Skin voor staat!

Om te kunnen groeien moet je ook af en toe eens durven springen. 🤨

Dit jaar vieren we ons 10-jarig bestaan in Wevelgem en Corona (waarvan 7 maanden sluiting) ging mijn droom niet kapot maken. Het heeft me gemotiveerd om niet stil te staan, maar ik heb mezelf uitgedaagd om een nieuw projectje op te starten. My Pure Skin.

Binnenkort meer daarover...

Ik wil hierbij al mijn lieve klanten bedanken, want zonder jullie was mijn droom nooit uitgekomen!

 XXX

Femke