bindweefselmassage

Natural Face Lifting

Véél meer dan bindweefselmassage!

100% natuurlijke behandelingen
rimpels vervagen & elasticiteit versterkt
gelaatscontouren worden gelift
natuurlijke collageen aanmaak &
hydratatie worden gestimuleerd.

Al na één behandeling verschijnt vitaliteit.

Wat is een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is niet zomaar een massage. Bij bindweefselmassage wordt de huid echt aan het werk gezet. De massage richt zich op het verbeteren van de huidconditie. Het focust op huidverbetering in de vorm van huidverjonging- en versteviging. Een natuurlijke boost voor je huid.

Wat is het effect van bindweefselmassage?

Tijdens de behandeling passen we verschillende massagetechnieken toe die het onderhuidse bindweefsel stimuleren. Bindweefsel is overal in je lichaam aanwezig en bevindt zich tussen de huid en de spieren. Op sommige plaatsen is het bindweefsel dunner, zoals rondom de oogleden. Bindweefsel is essentieel in het lichaam gezien het de organen beschermt en daarnaast de zenuwen, bloedvaten en lymfebanen inkapselt. Door de verschillende massagetechnieken wordt de doorbloeding van het bindweefsel gestimuleerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd. Nog belangrijker is dat bij de massage de aanmaak van collageen wordt bevorderd.

De massage heeft dus zowel voordelen voor de gezondheid als voor de huidconditie, doordat het de doorbloeding verhoogt, stofwisseling activeert en daarnaast ontstekingen en verklevingen reduceert.

Alle voordelen van bindweefselmassage op een rijtje: