Pure basics

Feel Good gelaatsverzorgingen

Bij Pure Skin werken wij op huidverbetering, uiteraard kan dit in combinatie met een heerlijk moment van ontspanning. Kies voor de Care– (verzorgend) , Nourish– (opbouwend) of Renew verzorging (herstellend) en geniet van dit moment van me-time met achteraf een mooie glow en een herboren gevoel. Weet je niet goed wat kiezen in de online agenda, dan kunnen we dit ook samen bespreken op het moment zelf.

Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Boek dan een first facial met huidanalyse. Zo weet je welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huidtype en kan je de volgende keer een specifieke gelaatsverzorging bij ons boeken. Tijdens dit gesprek krijg je ook vrijblijvend uitleg over het Pure Skin Club traject.

Bijwerking van de wenkbrauwen is inbegrepen bij je feel good gelaatsverzorging. Je kan ook steeds kiezen voor een extra hoofdhuidmassage tijdens het masker moment voor een totale ontspanning.

Skincare make-up

Bij Pure Skin hebben wij er heel bewust voor gekozen om met clean make-up te werken die jouw huid écht verzorgt en beter maakt terwijl je het draagt. Met onze skincare make-up van Jane Iredale is dit perfect mogelijk! 

Jane Iredale is het enige minerale make-up merk dat als pioneer (reeds 30 jaar) 100% natuurlijk en clean is en elk huidtype helpt. Het voelt niet als make-up aan als je het draagt. Het laat je huid ademen, beschermt en verzorgt het. Het draagt als enig make-up merk het SkinCancer Foundation label. Dit doordat er UV-bescherming in zit. Zelfs mensen waarvan hun huid extra gevoelig is door een ziektebehandeling zoals chemo, kunnen deze make-up dragen. Hoe fantastisch is dit!

Ben jij net als ons helemaal gefascineerd door Jane Iredale, maar weet je gewoon niet wat kiezen? Boek een Jane Iredale foundationtest. Dan zoeken wij samen naar jouw unieke make-up system als basis. We stemmen dit af op jouw huidtype en het gewenste resultaat (veel of weinig dekking). Een Jane Iredale foundationtest is altijd gratis!

Wil jij samen met je dochter, metekind of vriendin samen een workshop skincare make-up volgen met de allerbeste make-up voor jullie huidje en een leuke tijd spenderen? Boek deze dan hier bij de workshops.

Gelish

Geniet van mooie verzorgde handen en voeten met gelish, deze manicure met versterkende nagellak houdt 3 weken op de handen en 6 weken op de voeten.

Een gelish pedicure kan ook steeds bij een gelaatsverzorging geboekt worden.

Epilatie

Klassieke ontharing met hars

Wil je graag bepaalde zones laten epileren zonder irritaties? Pure Skin helpt je graag verder. Bij de klassieke epilaties kan je kiezen voor zowel striphars als filmhars. Bij epilatie van gevoelige zones gebruiken we filmhars, zo wordt de huid niet beschadigd. Ontharen met wax zorgt voor een zijdezachte huid.

Welke epilatie je ook kiest, wij zorgen voor je huid.