KTP Laser

Vasculaire letsels, pigmentvlekken, huidverbetering en kleine chirurgie 

Voor snel, efficiënt & veilig verwijderen van huidaandoeningen.

KTP Laser

De KTP laser werkt selectief en verwijdert snel, efficiënt en zonder verdoving couperose, oppervlakkige spataders, bruine vlekjes, ouderdomsvlekken, wratten en andere goedaardige huidaandoeningen.

Laserbehandeling

De gecontroleerde thermische opwarming zorgt ervoor dat de omliggende weefsels en de opperhuid intact blijven waardoor deze behandeling volstrekt veilig is.

De behandeling geeft bovendien ook een verfrissend en verjongend effect aan uw huid. De warmte van de laser stimuleert namelijk de bloedcirculatie in de huid waardoor extra voedingsstoffen aangevoerd worden en de huid gezonder wordt. De warmte van de laser stimuleert ook de aanmaak van nieuw collageen dat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

Behandeling

De Velure S5 laser zendt een groene straal uit op de huid die door de rode kleurstof in de bloedcellen geabsorbeerd wordt en zo vaatletsels vermindert. De warmte die de laser produceert zorgt ervoor dat het bloedvat vernietigd wordt zonder het omliggende weefsel te beschadigen. 

De behandeling van grotere oppervlaktes kunnen opgesplitst worden in meerdere sessies.

Na de behandeling kan u onmiddellijk uw activiteiten terug hervatten.

Resultaat

Op de behandelde plaatsen kan tijdelijk roodheid en zwelling optreden. Bij een intensieve behandeling kunnen ook kleine korstjes ontstaan die vanzelf weer verdwijnen. Deze mogen met make-up gecamoufleerd worden.

Na een aantal weken zal ook de algemene textuur van uw huid verbeterd zijn en zal uw huid frisser ogen.

Nazorg

4 weken voor en 4 weken na de behandeling dient u blootstelling aan de zon te vermijden of beschermingsfactor 50 aan te brengen.

Na de behandeling kan u een hydraterende zalf aanbrengen om het eventuele branderige gevoel te verminderen.

Voordelen van de Velure S5 laser

Doeltreffend, Veilig, Snel en efficiënt, Goede absorptie, Beperkt penetratie vermogen, Zonder verdoving.

Als u de behandeling voor de eerste keer ondergaat, moet u deze 2 tot 3 keer herhalen, afhankelijk van de te behandelen gebieden, elke vier tot zes weken. Daarna is een jaarlijks onderhoud voldoende. De korte pulsen van de apparaten zijn niet pijnloos maar gemakkelijk te verdragen.

lasertoepassingen

Vaatletsels, Pigmentstoornissen, Kleine chirurgie, Huidverjonging.